Menu

Danskleding Utrecht

Voor danskleding en balletkleding in de omgeving van Utrecht kunt u terecht bij Danswinkel! Wij hebben een mooie collectie danskleding voor dames, heren en kinderen. Voor ballet hebben we onder andere balletpakjes in alle soorten, balletschoentjes, accessoires en veel meer! Onze balletcollectie loopt uiteen van goede basic items naar mooie en bijzondere pakjes en accessoires.

Naast onze balletcollectie hebben we bij Danswinkel danskleding voor onder andere Moderne dans, Jazzdance, Streetdance en Ballroom. De danskleding die we verkopen is afkomstig van de beste merken in de danswereld, zoals Papillon, Capezio en Bloch. Omdat danskleding gericht is op vrij en comfortabel bewegen, is het ook zeer geschikt om te dragen tijdens het sporten. Onder andere als sportkleding voor yoga, fitness en pilates is het erg geliefde sportkleding.

Wilt u vanuit Utrecht danskleding komen passen? Of wilt u gewoon even rondkijken in onze fysieke winkel? Vanaf Utrecht centraal staat u al binnen 20 minuten in onze winkel in Hilversum. Hier kunnen wij u adviseren over uw danskleding, en staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.